Posted on

Év végi összegzés

2019-nek is vége, így eljött az ideje, hogy visszatekintsünk, hogyan is telt, mit kedveltetek leginkább ebben az évben. 

Bár hatalmas változások nem történtek, mégis évek óta tartó tendencia, hogy emelkedik a herbateák és a gyümölcsteák fogyasztóinak a száma. Egyre többen kedvelik a natúr, magas minőségű szálas fekete és zöld teákat is, aminek, mint elkötelezett tearajongók, nagyon örülünk! Ebben az évben jelentősen megnőtt a matcha teát fogyasztók száma is. Kiegészítők tekintetében ez az év a hordozható palackoké, termoszoké. 

Összegyűjtöttük nektek az abszolút kedvenceiteket, amiből a legtöbbet ittatok az évben!

Natúr fekete tea: English Breakfast, Assam CTC Typ Typhoo, Assam TGBOP – megfigyelhető, hogy inkább az erőteljes, markáns ízek a kelendőbbek, melyeket akár tejjel is fogyaszthatunk.

Ízesített fekete tea: Earl Grey,Earl Grey Royal,Skót karamell – a bergamot rajongóinak száma tovább növekedett, de az édesszájúak sem maradtak le sokkal!

Natúr zöld tea: Bio China Gunpowder, Bio Japan Sencha, Bio China Yunnan Springtime – legyen fanyar-füves, határozott-füstös, vagy lágy-mézes aromájú, mind megtalálja az őt kedvelő teaimádót.

Ízesített zöld tea: Japán cseresznye, Green Diamond, Gyömbéres zöld tea – gyümölcsös és fanyar-fűszeres volt az idei sláger. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Natúr és ízesített fehér tea: Bio Fancy White Peony, Fruity White, Silver Cloud – itt vagy a legkiválóbb minőséget kedveltétek, vagy a lágyan gyümölcsös karaktereket.

Gyümölcstea: Téli tündérmese, Erdei gyümölcs cocktail, Kandallótűz – fahéj és piros bogyós gyümölcsök az abszolút favoritok, de pár új különlegesség sem maradt le sokkal! 

Rooibos: Karamellás rooibos, Bio Rooibos Classic, Rooibos Earl Grey – édes, natúr, klasszikus – általában fekete tea helyett viszitek, ha koffeinmentes alternatívára vágytok, de egyre több az elkötelezett rajongó!

Herbatea: Borsmenta, Fodormenta, Yoga tea – felfrissülni, felmelegedni, megnyugodni, lecsillapítani a gyomrot, erre mind jók az itt felsorolt kedvenceitek!

Köszönjük nektek ezt az évet! Jövőre is azon fogunk dolgozni, hogy még elégedettebbek lehessetek!

Teában gazdag Boldog Új Évet Kívánunk! 🙂