HoReCa

Négy érv a Demmers tea mellett a gasztronómiában

A Demmers tea a minőséget fémjelzi

A teákat alapvetően a levelük nagysága szerint különböztetik meg, a Demmers teakínálat – a filteres Quick-T teákon kívül – kizárólag szálas teából áll. A kézzel szüretelt egész levelek a világ teatermelésének csupán 2%-át teszik ki, ezért nem csoda, hogy különleges aromájuk miatt páratlan értéknek számítanak. Az Ön kényelme érdekében ezeket a leveleket töltöttük a Demmers T-Bag zacskóiba. Ezekből csak a vendéglátóipari egységeknek szállítunk, ezért nem kaphatóak sem

boltokban, sem szaküzleteinkben. Amit ez Önnek jelent: magas minőségű élvezetet és kiváló fogyasztói ellenőrzés mellett kényelmes kezelést.

Mindent egy kézből

Legyen szó teáskannáról, csészéről, szamovárról, kínáló dobozról vagy természetesen magáról a teáról, nálunk mindent megtalál, amire a teázáshoz szüksége lehet. Ezáltal kialakulhat egy egységes megjelenési forma az éttermében, és a tea megkapja az őt megillető szakszerű színteret, amelyet a vendégei joggal fognak értékelni.

A mi tapasztalatunk az ön szakértelme

Termékeink elfogadottságát és alkalmasságát Demmers teaházaink gasztronómiai részében teszteltük. Az utóbbi 30 év teaszektorban gyűjtött tapasztalatát az Ön rendelkezésére bocsátjuk, és segítünk abban, hogy vendégeinek a teázás páratlan élményt nyújtson.

Prémium minőség, igényes fogyasztók

A Demmers Teahouse az osztrák teaintézet alapítója, és tagja a kávé- és teaszövetségnek is. A cégalapítás óta nagy hangsúlyt helyezünk a legmagasabb minőségi szabványok betartására, a termelésben és a szolgáltatásban egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat!

Surányi Judit
HoReCa vezető
rendeles@demmers.hu
+36 20 499 88 99