Kiszállítás, garancia

Termékeinket csomagküldő szolgálat segítségével juttatjuk célba vagy személyesen is átveheti őket a kiválasztható üzleteinkben.

A csomagküldés díja egész Magyarország területére egységes:

Vásárlási összeghatárSzállítási költség
0 – 19.999 Ft1.290 Ft
14.000 Ft felett*ingyenes
Fizetési költségek
online bankkártyás fizetésingyenes
utánvét (fizetés a futárnak)390 Ft

*Az ingyenes kiszállítás 2021. április 1-től a lezárások idejére 14.000 Ft felett érvényes, a lezárások megszűntével 20.000 Ft felett.

A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik. Ezért célszerűen kérheti a kiszállítást munkahelyére is. Ez esetben a cím megadásánál legyen kedves a cég nevét is megadni.

Amennyiben nem veszi át a csomagot, a futár értesítést hagy és a következő munkanapon ingyen újra megkísérli kézbesíteni.

Csomagküldés esetén a törzsvásárlói kedvezményt csak utánvétes megrendelés esetén áll módunkban érvényesíteni.

Garancia

Az megrendelt termékekre garanciát vállalunk. Ha a megrendelt áru hibás vagy a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk és küldje vissza a terméket a számlával együtt címünkre, a mi költségünkre. Ha a cserelehetőségét nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.

Elállás joga

Az Tea for You Kft. a szolgáltatás terén etikusan és törvényesen a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletben foglaltak szerint jár el.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor