Posted on

Immunerősítés teával!

Kapcsolódj ki és kényeztesd tested és lelked, jótékony hatású teáinkkal.
Töltődj fel és tisztítsd meg a szervezeted! Az ünnepek körüli stressz, a rossz étkezési szokások és a testmozgás hiánya, fáradtságot és kimerültséget okozhat. Ilyenkor a méregtelenítést segítő szerveink -máj, vese- is nagyobb megterhelésnek vannak kitéve. A méregtelenítés segít helyrebillenteni az immunrendszer működését.
Pörgesd fel az anyagcseréd, és érezd magad újra energikusnak és egészségesnek. Ebben segíthetnek Neked az alábbi teakeverékek: a válogatott összetevők segíthetnek megtisztítani a szervezeted a méreganyagoktól.

Fedezd fel a tea és a gyógynövények természetes előnyeit!

Mate tea

A koffeintartalmú mate tea segít stimulálni az anyagcserét, valamint ismerjük még
étvágycsökkentő és méregtelenítő hatásáról is

Rooibos African Chai

Finom, kiegyensúlyozott keveréke a méltán népszerű rooibos teának, valamint ízletes fűszereknek (fahéj, kardamóm, gyömbér, bors, ánizs, citromhéj). Különösen a gyömbér tartalmaz sok vitamint és ásványi anyagot, melyek serkentik az anyagcserét, ezenkívül gyomorerősítő hatása is van.

Bio Harmónia

Nyugtató gyógynövény keverék magas minőségű összetevőkből (málnalevél, édeskömény, almamenta, citromfű, szederlevél, hársvirág, búzavirág, körömvirág, ánizs, lándzsás útifű, pacsirtafű, rozmaring.) Szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.. Az édeskömény emésztéssegítő, míg a málnalevél gyulladáscsökkentő, közérzet javító,valamint hozhat némi enyhülést a vesebetegségben szenvedőknél.

Rooibos Activitea

A rooibos magas antioxidáns és ásványi anyag tartalmával, valamint kasvirág és az aloe vera immunerősítő hatása segíthet a szervezetünknek regenerálódni és ellenállóbbá válni.

Gyömbéres zöld tea

A zöld tea és a gyömbér jótékony hatásai egy keverékben. A tea magas antioxidáns és ásványi-anyag tartalma, valamint a gyömbér vírus-, baktérium- és gombaölő, frissítő hatása segít a megfázásos tünetek enyhítésében és emésztési panaszok esetében is jó választás lehet!