Posted on

DETOX TEA – Több energia, jobb közérzet

Kapcsolódjon ki és kényeztesse testét és lelkét, jótékony hatású teáinkkal. Töltődjön fel és tisztítsa meg szervezetét! A stressz, a rossz étkezési szokások és a testmozgás hiánya, fáradtságot és kimerültséget okozhat. Ilyenkor a méregtelenítést segítő szerveink – máj, vese – is nagyobb megterhelésnek vannak kitéve. A méregtelenítés segít helyrebillenteni az immunrendszer működését. Pörgesd fel az anyagcseréd, és érezd magad újra energikusnak és egészségesnek. Ebben segíthet Neked a Detox tea kollekció: a válogatott összetevők segítenek megtisztítani a szervezeted a méreganyagoktól. Fedezd fel a gyógynövények természetes előnyeit!

Mate Energy

A koffeintartalmú mate tea segít stimulálni az anyagcserét, valamint ismerjük még étvágycsökkentő és méregtelenítő hatásáról is

Rooibos Spice

Finom, kiegyensúlyozott keveréke a méltán népszerű rooibos teának, valamint ízletes fűszereknek (fahéj, kardamóm, gyömbér, bors, ánizs, citromhéj). Különösen a gyömbér tartalmaz sok vitamint és ásványi anyagot, melyek serkentik az anyagcserét, ezenkívül gyomorerősítő hatása is van.

Herbal Relax

Nyugtató gyógynövény keverék magas minőségű összetevőkből (málnalevél, csipkebogyó, édeskömény, ánizs, méhfű, feketeszeder-levelek, bormenta). Az édeskömény és a méhfű gyomornyugtató hatású, míg a málnalevél gyulladáscsökkentő, közérzet javító, valamint hozhat némi enyhülést a vesebetegségben szenvedőknél.