Posted on

Búcsú az Arena Mall bevásárlóközpottól

17 csodálatos év és számtalan teaélmény után sajnálattal tájékoztatunk, hogy az Arena Mallban található üzletünk június végén bezárta kapuit. De ne aggódj, kedvenc teád továbbra is csak egy kattintásra vagy egy rövid utazásra van Tőled!

Miért zártunk be?
Az Arena Mall sok feledhetetlen évet hozott nekünk, de a változás néha új utakra terel minket. Szeretnénk megköszönni a hűségedet és a sok teás pillanatot, amit együtt élvezhettünk!
Teát szeretnél vásárolni?
A másik budapesti üzletünk csak néhány perc utazásra van!  A Nyugati pályaudvar mellett található Westendben lévő teaboltunk a megszokott tea különlegességekkel és barátságos kiszolgálással vár  továbbra is. (Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.)
Hol találsz még meg minket?
Online üzletünk a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll! Látogass el hozzánk a www.demmers.hu weboldalra, és fedezd fel széles termékkínálatunkat.
20000.- forint feletti rendelés esetén ingyenesen az otthonodba szállítjuk, így soha nem kell kedvenc teád nélkül maradod.
Köszönjük, a sok csodálatos időt, amit az Arena Mallban töltöttetek velünk! Várjuk, hogy újra találkozzunk online vagy valamelyik másik üzletünkben!