Posted on

Nyitvatartás változás

Kedves Vásárlóink!

A COVID-19 koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel március 16-tól, egyelőre március 31-ig, módosítjuk nyitvatartásunkat a Westendben és az Arena Mallban lévő üzleteinkben. A következő két hétben az alábbi időpontokban várjuk Önöket: 

  • Hétfő-Vasárnap 10-15h óra között – további rendelkezésig!

A webshopunk egyelőre változatlanul üzemel! Hétfőtől 5000 Ft felett ingyenes lesz a kiszállítás! Kérjük törzsvásárlói kártyával rendelkező ügyfeleinket, hogy a megjegyzésben tüntessék fel a kártya számát és átmenetileg a webshopban is tudják érvényesíteni a  10%-os kedvezményüket, egyelőre csak utánvétes fizetésnél! A szállítási idő megnövekedhet, türelmüket kérjük!

Munkatársaink mindent megtesznek a vásárlók biztonsága érdekében. A lehetőségeinket maximálisan kihasználva minden, sok ember által használt eszközt alkoholos tisztítószerrel törlünk át naponta többször, és természetesen betartjuk a személyi higiéniás tanácsokat.

Az üzletben való vásárlás esetén kérjük gondolja át és próbálja meg követni az alábbi információkat, hogy Ön is és mi is egészségesek maradhassunk:

  • Ha úgy érzi, hogy beteg, náthás, kérjük inkább a webshopunkban rendelje házhoz a kívánt terméket és ne személyesen vásároljon!
 
  • Amennyiben köhög vagy tüsszent az üzlet területén kérjük azt zsebkendőbe vagy könyökhajlatba tegye, ellenkező esetben kérjük használjon kézfertőtlenítőt.
 
  • Ha megoldható Önnek, inkább bankkártyás fizetést válassza a készpénz helyett, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt.
 
  • Kérjük a lehetőségekhez képesti személyközi távolság betartását, ez az ajánlások szerint 1 méter.

Minden kedves vásárlónknak előre is köszönjük az együttműködést!