Magunkról


A Demmers Teahouse (Demmers Teehaus) egy osztrák, kiváló minőségű szálas teákat és teázási kiegészítőket forgalmazó teaszaküzlet hálózat.

A teaszaküzletek előnye a kiváló minőségen és a máshol meg nem található óriási választékon túl a személyes, szakszerű tanácsadás lehetősége.

Demmers Teahouse üzleteinkben több mint 200 féle tea (zöld tea, fekete tea, gyümölcstea, rooibos tea és gyógytea) közül választhatnak a vásárlók a világ minden pontjáról.

A tea sokszínűségének megismeréséhez idő, és egy jó idegenvezető szükséges, aki bevezeti Önt a teák csodálatos világába. A Demmers Teahouse teaszaküzlet hálózat első osztályú teakülönlegességei feltárják Ön előtt a teázás igazi rejtelmeit.

Mindent egy kézből

Legyen az teáskanna, teáscsésze, szamovár, kínáló-doboz, vagy természetesen maga a tea, nálunk mindent megtalál, amire a teázáshoz szüksége lehet. Ezáltal a tea megkapja az őt megillető szakszerű színteret otthonában, vagy éppen a munkahelyén.

A mi tapasztalatunk, az Ön szakértelme

A termékeink elfogadottságát és alkalmasságát, a Demmers Teahouse teaházaink gasztronómiai részében teszteltük. Az utóbbi 30 év teaszektorban gyűjtött tapasztalatát, az Ön rendelkezésére bocsátjuk.

Prémium minőség, igényes fogyasztók

A Demmers Teahouse az osztrák teaintézet alapítója, és tagja a kávé- és teaszövetségnek is. A cégalapítás óta, nagy hangsúlyt helyezünk a legmagasabb minőségi szabványok betartására, a termelésben és a szolgáltatásban egyaránt.

Mottónk: A minőség elégedettséget szül, az elégedettség pedig törzsvendéget.

Szálas tea (“loose tea”)

A teakedvelők kedvence a szálas tea, a hagyományos teakultúra felső foka. Nem csak annyi a különbség, hogy ezek a teák nincsenek filterbe csomagolva. Nagyon fontos, hogy a szálas teákat a legmagasabb minőségű tealevelekből, az úgynevezett ortodox kézi eljárással készítik elő. A filteres teák 99%-a nagyipari módon, géppel összetört alacsony minőségű teát takar. A Demmers teaház kínálatában több mint 220 féle szálas teát talál. Büszkén mondhatjuk, hogy a teázás csúcsát képviseljük a legnagyobb választékkal.

Vannak, akik az elkészítése miatt nem választják a szálas teát, pedig papír-, műanyag- vagy fémszűrő, szűrős kanna vagy bögre segítségével, nagyon könnyen elkészíthető a kiváló minőségű főzet. Az az egy mozdulat, amíg egy teáskanál teafüvet a papírfilterbe merünk, megéri az élvezetért cserébe.

Minőségi teák

A Demmers Teahouse tea a minőséget fémjelzi. A Demmers Teahouse teakínálat kizárólag szálas teából áll.

Minden egyes szállítmányt szigorú vizsgálatoknak vetünk alá. Beszerzőink rendszeresen látogatják a teakerteket a világ minden pontján, hosszú távú szerződéseket kötnek a termesztőkkel.

A Demmers Teahouse tea, kiváló minőségű termékpalettájáról és teáinak páratlan aromájáról ismert. Már a tealevelek vásárlásánál is nagy gondot fordítunk a minőségre, és legyen akár bio-, vagy hagyományos termesztő, cégünk szigorú minőségi feltételeit mindenkinek be kell tartania. A Demmers Teahouse cég munkatársai rendszeresen ellátogatnak a termesztő területekre, hogy betartassák a minőségi kritériumokat, és hogy jó kapcsolatot ápoljanak a termesztőkkel. Ilyenkor mintát vesznek a különböző fajtájú tealevelekből, és egy mozgó laboratórium segítségével leellenőrzik a növény összetételét, és megvizsgálják a tisztasági fokát. A minőségellenőrzést hivatásos teakóstolók végzik, a következő pontok figyelembevételével:

  • - A tealevelek vizsgálata
  • - A száraz tea illata
  • - A lefőzött tea íze
  • - A leforrázott tealevelek ellenőrzése

Cégünk nagy hangsúlyt helyez a minőségre, ezért rendszeresen ellenőrizzük a tealeveleket a saját laboratóriumunkban. Minden teafajtát megvizsgálunk, hogy nehogy bármilyen szennyeződést tartalmazzon. Teáink vizsgálata egy kódex szerint történik, amiben gondosan le vannak fektetve a minőségbiztosítási stratégiák minden lépcsőben.

Ez nem csak nekünk megnyugtató, de a vásárlóinknak is garancia, hogy a nálunk vásárolt tea mindig kiváló minőségű.

Ezen felül, független szakértők szúrópróbaszerűen ellenőrzik teáink minőségét és a teaimportőrök egyesülete is folyamatosan vizsgálja a különböző teafajtákat.

Beszerzés

A teavásárlás a bizalmon alapul. A bizalom feltétele az áttekinthetőség. A kiváló minőségű tealevelek kiválasztása nem könnyű feladat. Képzelje csak el, a világ múlt évi teatermelése 3 millió tonna thea sinensis volt. Ez felfoghatatlan mennyiség, ugyanis ebből 2,2 milliárd csésze teát lehet elkészíteni. Ha elosztjuk ezt a rengeteg csésze teát a Föld kb. 6 milliárd fős lakosságával, akkor ez azt jelenti, hogy minden ember naponta egy csésze teát tud elfogyasztani, évente. Így talán jobban elképzelhető ez a hatalmas mennyiség.

A mellékelt piramis megmutatja a világ teatermelésének minőség szerinti felosztását. A legalacsonyabb minőség 56%, az egyszerű minőség 43,5% és a legjobb minőség csupán 0,5%-a az éves teatermelésnek. Mivel a kb. 3 millió tonna tea 56%-a a termelő országokban kerül forgalomba, így csak 6600 tonna kiváló minőségű tea áll a Demmer rendelkezésére, amiből cégünk szakképzett kóstolói szelektálni tudnak.

0,5%, vagy 6600 tonna legjobb minőségű teát a termelő országokból küldött, több mint 10.000 minta alapján ellenőrzünk. Különösen a tavaszi és nyári szezonban, százával érkeznek a minták, hogy bevizsgálhassuk a laborunkban. Így februártól novemberig, folyamatosan dolgoznak a teakóstolóink, hogy megtalálják az Ön számára, a legjobb minőségű teát. A mi teánk, a keskeny 0,5%-os kiváló minőségű tea rétegén belül sem egy szabványszerű tömegcikk, hanem sok tapasztalattal, tudással és szívvel kiválogatott kincs.

Így a nagy teaárverések pl. Colcattaban, Mombasan, Cochinban, Colomboban és Djakartaban, számunkra nem töltenek be fontos szerepet, ugyanis itt inkább a kereslet és a kínálat, és nem a tea minősége határozza meg az árat. A Demmer cég teakóstolói évek óta személyes kapcsolatot ápolnak a termelő országok termesztőivel, vezetőivel és tulajdonosaival, így könnyebb közös álláspontot kialakítani a minőségi szabályok terén. A magas minőség elérése sok fáradtságba kerül, és ez az árban is visszaköszön.

Teakostólás

A tea kiértékelését a teakóstolóink végzik, majd különböző kritériumok alapján pontokat adnak, de ezzel a bonyolult rendszerrel nem untatjuk Önt. Az értékelés mindig kategóriánként történik, tehát egy Darjeeling mindig csak egy Darjeelinggel, és egy Assam csak egy másik Assammal versenyezhet. A gyógy, gyümölcs és természetes aromával ízesített teáink számára külön eljárást alkalmazunk, ahol az íz, az összetétel és a bio-termelés mellett, a versenytársak termékeivel való összehasonlítás is szerepel.

De mégis hogy csinálják? A világon több ezer fajta tea létezik, melyeknek más az eredetük, termelésük, termőklímájuk, sőt aratásuk ideje és feldolgozásuk módja is. A Demmer cég kiváló teakóstolói több ezer fajta minta közül választják ki a legtökéletesebbet, különböző kritériumok alapján, mint pl. illat, íz, a levelek alakja, a főzet színe stb. Cégünk kóstolói méltán tettek szert hírnévre a nemzetközi kóstolók körében.

Franchise

Üzleteink megtalálhatóak Ausztria szerte, Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában. További üzletnyitások várhatóak a közép-kelet európai térség többi országában is.

Elsősorban vidéki nagyvárosok bevásárlóközpontjaiba keresünk teaszaküzletet vagy azzal kombinált teázó nyitását tervező partnereket.

Franchise partnereink megtalálhatóak Győr belvárosában és a Nádor utcában.

Vendéglátás, nagykereskedelem

Megkezdtük továbbá nagykereskedelmi és HoReCa (teázók, kávézók, cukrászdák, éttermek, hotelek minőségi teával való ellátása) tevékenységünket.

Vissza

Termékek

Assam Golden Tips TGFOP 100gAssam Noble Blend FTGFOP 100gAssam SFTGFOP Mokalbari Superior 100gAssam TGBOP 100gDarjeeling Autumnal TGFOP 100gDarjeeling First Flush FTGFOP1 100gDarjeeling Gold GFOP® 100gDarjeeling Royal Blend FTGFOP1 100gCeylon FOP Nuwara Eliya 100gCeylon Orange Pekoe 100gBIO China Golden Yunnan 100gBIO Lapsang Souchong 100gEnglish Breakfast 100gIrish Breakfast 100gRussian Blend 100gBio Vietnam 100gTaiwan Dong Ding Green Oolong 100gTaiwan Sencha Standard 100gBio Sumatra Green Oolong Barisan 100gChina Wuyuan Jasmin 100gBIO China Gunpowder 100gBIO China Gunpowder "Temple of Heaven" 100gBio China Lung Ching 100gChina Green Mao Feng 100gBio China Yunnan Springtime 100gJasmin Dragon Phoenix Pearl 100gForralt bor fűszerkeverék (október-március)Puncs fűszerkeverék (október-március)BIO Almamenta (aromamentes) 50gBIO Harmónia (aromamentes) 50gBIO Relax (aromamentes) 50gBIO Siesta (aromamentes) 50gBIO Télikert 100gBody and Soul (aromamentes)100gBorsmenta (aromamentes) 30gCitromfű (aromamentes) 10gCsipkebogyóhéj (aromamentes) 100gErdei gyógytea (aromamentes) 100gFitness (aromamentes) 100gFodormenta (aromamentes) 30gGyömbér (aromamentes) 200gJó éjszakát tea 100gJó reggelt tea 100gBIO Kamilla (aromamentes) 50gRossz idő tea (aromamentes) 100gRózsabimbó (aromamentes) 80gSweet Dream (aromamentes) 100gSzomjoltó (aromamentes) 100gSzudáni Rózsa (aromamentes) 100gVasfű (aromamentes) 10gYoga tea (aromamentes) 100gA tél varázsa 100gBarack mámor 100gBécsi almásrétes 100gBIO Chill Out (savszegény) 100gBIO Tündérbogyó 100gCsak Berry (aromamentes) 100gÉdenkert 100gEpercsoda 100gErdei gyümölcs cocktail 100gEzeregy Éjszaka 100gFresh & Fruity (aromamentes) 100gGyömbér-narancs 100gHappy Day 100gHawaii Cocktail 100gKandallótűz 100gKiwi-eper 100gMango Cocktail 100gMennyei Málna 100gMesés Áfonya 100gNarancsliget 100gPeach Melba 100gPińa Colada 100gSültalma 100gSzüreti mulatság 100gTéli tündérmese 100gTörök almatea (savszegény) 100gVadcseresznye 100gBIO Vérnarancs Delux 100gWinter Punch 100gOriental Rose 100gAnanász-mangó 100gBlack Walnut 100gBergamino® 100gBIO Earl Grey (aromamentes) 100gBIO Indian Chai (aromamentes) 100gBourbon vanília 100gBudapest Grey 100gCsoki trüffel 100gEarl Grey 100gEarl Grey Lady Blue 100gEarl Grey Royal 100gEarl Grey Special Soft® 100gEnglish Rose 100gFahéj 100gFehér Karácsony 100gFekete vadcseresznye 100gIrish Cream 100gKaramell 100gKrémes eper 100gNarancsos Earl Grey 100gRózsatea 100gBIO Sevillai narancs 100gSkót karamell 100gSunny Island® 100gMandarino 100gFruity Masala Chai 100gTéli tea 100gVérnarancs 100gWinter Dream 100gBIO Japan Bancha 100gBIO Japan Kukicha 100gBIO Japan Sencha 100gJapan Genmaicha 100gJapan Gyokuro Asahi 100gBio Japan Matcha Energy 30gNepal Himalaya View 100gGreen Jasmin 100gBIO Rooibos Classic (aromamentes) 100gCseresznyés Rooibos 100gKaramellás Rooibos 100gBIO Mentás-narancsos Rooibos 100gNarancsos Rooibos 100gRooibos African Chai (aromamentes) 100gRooibos Bushranger 100gBIO Rooibos Capetown 100gRooibos Earl Grey 100gRooibos mézeskalács 100gRooibos tejszínes eper 100gRooibos tojáslikőr 100gRooibos vanília 100gMate Green (aromamentes) 100gBarackos zöld tea 100gBIO Morocco Green 100gEarl Green 100gExotic Sunrise 100gGyömbéres zöld tea 100gHappy Hour 100gHarmatcsepp 100gJapán cseresznye 100gKashmir Chai Walla 100gMangós zöld tea 100gOrange Green 100gPink Summer 100gTéli zöld tea 100gYamamoto 100gZöld Kimono 100gBIO Fancy White Peony 100gBIO Pai Mu Tan White 100gBIO White Oothu 100gBIO White Satin 100gVanille Lemon White 100gWhite Elderflower 100gSilver Cloud 100gAkác Méz 250gSelyemfű Méz 250gHárs Méz 250g"DEMMERS" teásdoboz ezüst 100gAfternoon Tea ajándékcsomagBreakfast Black Tea ajándékcsomagDemmers Bio Quick-T Box Small"LOTUS" üveg teáskanna 1,2lNarancskazettaKandiszpálca - sárga színűKandiszpálca - barna színűKandiszpálca hosszú 6 db-osKandiszpálca - zöld színűTeaszűrő csipesz nagy 6,5cmMűanyag teaszűrő "M"-es méretBarna kandiszcukor 200gMadzagos teafilter 64dbWALKERS - vajas teasütemény gyümölcsös-citromos 150gWALKERS - vajas teasütemény duplacsokis 150gWALKERS - vajas teasütemény duplacsokis 2db-osWALKERS - vajas teasütemény csokis 2db-osKandiszpálca rövid 8db-osBambusz szűrő 3 db-osKancsó teatojásKancsós teaszűrő tartóvalPamut teaszűrő 3-as méret (átmérő:110mm)Pamut teaszűrő 1-es méret (átmérő:75mm)Pamut teaszűrő 2-es méret (átmérő:85mm)"SANGHAI" öntöttvas kanna 0,8l"TEA HOUR" zöld leveles teáskészlet"BLACK `N BEAUTY Fekete teáskanna melegítővel 0,8lTörök teáspohár aljjal 0,1lDemmer Bio Quick-T KazettaIce Tea koncentrátum - Fekete tea lime-malIce Tea koncentrátum - Zöld tea bodzávalIce Tea koncentrátum - Rooibos tea vörösáfonyávalCeylon Golden Vithanakande FBOPFEXSP 100gBIO Nilgiri FOP Oothu - FairtradeBio Japan Kabusecha 100gMilky Oolong 100gBIO Dél-Korea Jeju Seogwang Sencha 100gCoconut Kiss 100gGreen Bellini 100gVery Blueberry 100gRooibos ActiviTea 100gRooibos Cranberry Kiss 100gMarcipános-alma 100gGumibogyószörp 100gBIO Mentás Gránát 100gCsalán 30gFlower Power 50gGörög Hegyi tea 30gHerbal Lemon tea 100gLevendulavirág 50gNapsugaram 50gZsálya 80gGyümölcsöskert 100gBazsalikomos füge 100gBIO Sunny Green 100gBIO Babatea Terhesség alatt 100gBio Babatea Cumisüveg 100gThank You Tea 100gHappy Birthday Tea 100gGood Luck Tea 100gMozart Quick-TBIO Nagymama Titkos Gyógyfüvei Quick-TBIO Green Jasmin Quick-TBIO Quick-T SelectionBIO Pure Green Quick-TBIO Borsmenta Quick-TBIO Vérnarancs Quick-TBIO Kamilla Quick-TBIO Apricot Dream Quick-TBIO Erdei Gyümölcs Cocktail Quick-TBIO Earl Grey Quick-TBIO English Breakfast Quick-TBIO Karamellás Rooibos Quick-TBIO Rooibos Classic Quick-TGésás fehér-lila doboz 100gBagoly doboz 100gGésás bordó doboz 100gFogantyús doboz 100gSzínes teáskannás doboz 100gSötétzöld "Tea" doboz 100gDrapp-pink kínai doboz henger 100gFekete japán henger doboz 100gPálcás papírfilterKacsás gömbszűrőFekete macskás gömbszűrőGreen Diamond 100gBIO Tanzania GFOP Luponde FAIRTRADEFehér teáskészlet bambusz tálcávalFekete virágos teáskészlet tálcávalFekete/piros bambuszfüles teáskészletDupla füles french press kancsó 0,7lFémszűrős dobozos bögre - 1001 éjszakaFémszűrős dobozos bögre - színes teáskannásKanál szűrőTrend line szűrő nagy - oválisTrend line szűrő nagy - nyolcszögTrend line szűrő nagy - háromszögTrend line szűrő kicsi - háromszögTrend line szűrő kicsi - nyolcszögTrend line szűrő kicsi - oválisFémnyeles fémszűrőEukaliptuszos torokbalzsam 230gLevendula méz 230gBodza méz 230gEukaliptuszos torokbalzsam 50gLevendula méz 50gBodza méz 50gAz év kannája - narancs 1,2lAz év kannája - piros 1,2lAz év kannája - kék 1,2lFahéjas-szilva 100gNilgiri Blue Mountain Frost Tea 100gPapírfilter "L"-es méretCsipesz szűrő 4,5cmLe Chat Noir fémszűrős bögre díszdobozbanDarjeeling Namring Upper Second Flush FTGFOP 100gMűanyag szűrő zöld "M"Csillagos-holdas fémszűrőGömb szűrő kicsi 45mmTeatojás kicsiDemmers henger doboz 125g pink tetővelDemmers henger doboz 125g sárga tetővelDemmers henger doboz 125g piros tetővel"Funny Farm" teásdoboz 100gÜvegkanna műanyag teaszűrővel 1,2 lExotic Mango 100gChai szirup 0,5 lChai szirup 0,25 lLove is in the Tea 100gSweet Matcha 100gPirított mandula 100gBIO Lemon-Ginger Quick-TBIO Assam Quick-TSummer Fresh 100gLe Chat Noir cicás doboz 100gLe Chat Noir cicás doboz 50gMacchu Picchu doboz 100gMadárkás henger doboz 120gCsigás doboz 100gShiva doboz - türkiz 100gShiva doboz - lila 100gChina Keemun Finest 100gMagic Green 100gBerry White 100gRozmaringos alma 100gFresh Green 100gRooibos Red Cream 100gChina Fancy Pu Erh 100gChina Yunnan Pu Erh Uncooked 100gChina Black Pop Rice 100gMorning Blend 100gCoco-Choco 100gChina Yunnan Green Fantasy 100gChina Art Tea Rose Heart ~100g kb 14dbChina Art Tea Silver Jasmine Heart ~100g kb 14 dbChina Teaflower Marigold 1dbBlack Magic 100gTropic Green 100gCserenyszevirágos bögre 0,3lShiva szűrős bögre 0,3l - türkizShiva szűrős bögre 0,3l - lilaNinja fémszűrős bögre 0,3l - pinkGésás fémszűrős bögre 0,3lEthiopia Sidamo - Dream of Africa 250gCosta Rica - Tarrazu 250gEspresso - Star of Italy 250gHappy Hazelnut - ízesített szemes kávé 250gIrish Cream - ízesített szemes kávé 250gChocolate Orange - ízesített szemes kávé 250gPistachio Cream - ízesített szemes kávé 250gEnglish Caramel - ízesített szemes kávé 250gSweet Pear 100gRooibos Huncut Boróka 100gDetox Rooibos Spice 100gDetox Herbal Relax 50gDetox Mate Balance 50gBio Japan Matcha Yume 30gBio Japan Matcha Ready Mix 200gBio Japan Matcha Daily 100gCola Energy - Pop Up teaVegetea - Pop up tea 100gJégvarázs - Pop-up tea 100gMandarin-grapefruit 100gVaníliás kifli 100gAnnapurna Spring Break FTGFOPVaníliás hársméz 140gLevendulás selyemfűméz 140gCsokoládés krémméz 250gMentás krémméz 250gNarancsos mézes mustár 190gWasabis mézes mustár 190gFruity Moringa - Pop-up Tea 100gBio Darjeeling Risheehat First Flush 2017 SFTGFOP1 Flight TeaBio Darjeeling Turzum SFTGFOP 100gBlack Mojito 100g

Kategóriák

Klasszikus zöld teákIndiaNepalSri LankaKínaFekete teakeverékekÍzesített fekete teákFehér teákÍzesített zöld teákRooibos, honeybush, mateGyümölcsteákGyógyteákTeakínálatKlasszikus fekete teákFűszerkeverékekTeáskannákVietnámNepalKínaJapánTaiwanIndonéziaTeáskészletekÉdességekMézek, lekvárok, mustárokKandiszcukrokVietnámKiegészítőkAjándékcsomagokTeásdobozokTeaszűrőkBögrék, csészékEgyéb kellékekKávékJeges teákDél-KoreaÜnnepi teákFilteres teákTanzánia